maanantai 5. toukokuuta 2008

Kaiken alku!

Noniin, alotetaan.

Eli karppaus alkaa taas. Laihduttaminen mielessä siis!
Mutta ei saa tehdä kaikesta liian vakavaa.

Tiedän että alan syömään kovasti salaatti-kebaaaabeja jotenka päätin käydä jokaisessa Jyväskylän kebaaaaberiassa ostamassa salaattikebun, otan kuvan siitä ja arvostelen. Salaattikebaaaaaab ei löydy edes joka paikan listalta, jotenka uskon että suurta vaihtelua löytyy eri paikkojen kebaaaaaabin sisällöistä!

Toiveita saa esittää seuraavista paikoista ja muistakin, kommentointi aina plussaa.

Arvostellessa annan pisteet 4-10 seuraaville osa-alueille.

1) Liha - Tärkeintä tietenkin kebaaaabissa.
2) Salaatti - Salaattikebun toinen puolisko, suht selkeää. Kaalimössöä vai pilkottaako välistä jotain tuorettakin?
3) Koko - Olen iso mies, en tule täyteen pienestä.
4) Hinta - En ole myöskään vielä voittanut kenosta isoa pottia, jotenka en halua kamalasti maksaa kebustani. Mullekaikkihetinyt, halvalla kiitos.
5) Kastike - Toimiiko soossi, tulisuusaste kunnossa, valinnanvaraa?
6) Esteettisyys - Miten on lihat ja rehut pakattu lodjuun? Onko vastassa ruma lihaköntti vai esteettinen elämys.
7) Kokonaisarvosana - Yleensä tähän laitetaan edellisten numeroiden keskiarvo, mutta mikäli palvelu on todella huonoa/hyvää tai kebabeeria itsessään hirviä/kamala voi se heilauttaa arvosanaa puolisen numeroa suuntaan tai toiseen.

Aloitan todennäköisesti jo tänääään! Katsotaan mikä on ensimmäinen paikka, anam.

Ei kommentteja: