torstai 8. toukokuuta 2008

Rosief

Rosief kuuluu Kuokkalan vakiokebabbeerioihin. Itse taisin hakea ensimmäisen pitsani Jyväskylässä juuri täältä. Onko paikka yhtä hyvä kun muistan vai onko aika kullannut muistot?

Rosiefin osoite on Polttolinja 1.
Puhelin: (014) 674 477
Lounasbuffet: Ei
Kotiinkuljetus: Löytyy

Mitä ihmettä! Kebab on normaalia
puolta pienemmässä paketissa. Hmm!


1) Liha - Liha oli lähes eilisen kopio. Tätä vahvistaa myös huhu jonka mukaan Rosief ja Pizza Best ovat saman omistuksen alla. Kebab ja kastike aivan samanlaiset, jotenka samant pisteetkin. Kebab oli siis pientä höttöä joka uitettu kastikkeessa. Mielestäni kunnon kebabin pitää olla suht kiinteää pitkää lastua, jotenka tämä lähinnä muistuttaa paistettua jauhelihaa tomaattikastikkeessa. 6 Pistettä!

2) Salaatti - Salaatissa taas ei ollut mitään samaa kuin eilen. Salaatti koostui suuresta kasasta lehtisalaattia, muutamasta tomaatinpalasta, ja neljästä jalopenosta. Kastiketta ei ollut lainkaan. Salaatti oli tuoretta, mutta niin heikosti varustettua että pisteitä ei voi enempää antaa. 5 Pistettä!

3) Koko - Pieni paketin koko jyrsi kebabin määrää pahasti. Nälkä jäi vielä luuraamaan vaikka setin imaisikin nopeasti. Salaattia tosin jäi yli, tosin johtunee siitä kun se oli niin tylsää. 5 Pistettä!

4) Hinta - Sama normaali 6e nykäisy. 7 Pistettä!

5) Kastike - Kastikkeesta samat pisteet kuin eilen, koska kastike oli aivan varmasti samaa soossia. Hieman turhan pippurista, vaikkei tulista ollutkaan. Myös sitä oli liikaa ja liian luirua. 5 Pistettä!

6) Esteettisyys - Ainoa asia joka annoksessa innosti oli tsebab, mutta sekin vain koska tsebab on aina tsebab! 5 Pistettä!

7) Kokonaisarvosana - Palvelu oli ihan passelia, ja nopeaa. Puitteet ovat perus kebabmaiset, ei mitään ihmeellistä.

5.5

3 kommenttia:

kasper.joonatan kirjoitti...

Se on PIZZA! 2 zetalla.

Erkki kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:%C3%84%C3%A4nestys/Pitsa_vai_Pizza
Kovaa taistelua!

Siilimys kirjoitti...

Sekä "pizza" että "pitsa" käy. Kielitoimisto säätää kielitoimisto päättää...